Over ons

OVER ONS

So Cherry werd opgericht in 2019 door Sofie Pauwels, een gedreven onderneemster met een voorliefde voor interieur en homestyling.

Met onze collectie inspireren we je tot het realiseren van al je creatieve woonideeën.  Bij ons kan je terecht om jouw interieur om te toveren tot een pareltje.

Hou ons interieurassortiment in de gaten want er worden regelmatig nieuwe artikelen toegevoegd.

We bieden niet alleen losse producten aan, vazen, bloemen,... maar we stellen ook met veel liefde een boeket samen naar je eigen wens en je eigen interieur. We beschikken over een groot assortiment Italiaanse zijden bloemen die echt tot de top van de kunstbloemen behoren.  Je kan ook steeds kiezen uit onze voorgestelde bloemen/vaas combinaties.

Via onze website bieden wij onze klanten de mogelijkheid om uniek samengestelde geschenkpakketten te reserveren.

 

LEER ONS BETER KENNEN

Eén van de pijlers van Sofie is een "thuisgevoel" creëren. 

Het maakt geen verschil uit hoe groot of hoe klein je woont, op het platteland, aan zee of in de stad.  Een interieur zal altijd een persoonlijke toets nodig hebben om dat thuisgevoel te creëren: een kadertje, een vaas met wat bloemen, een leuke plaid op de sofa met wat bijhorende kussens, een huisparfum of de gezelligheid van geurkaarsen.  Een thuis is een plaats waar we als gezin, met vrienden en familie graag vertoeven, kortom een plek van gezelligheid.